Buscar este blog

BVH Libros

jueves, febrero 16, 2017

Los epubs del 16022017


Libros en Castellano y algunos en Catalán
Posted: 15 Feb 2017 12:19 PM PST
En un petit poble als peus de les Dolomites l’entorn d’una granja abandonada es veu alterat per l’arribada del nou amo. El seu entusiasme per les reformes, però, s’atura de cop quan els treballadors descobreixen una sepultura macabra als jardins. El temps i la natura han fet la seva feina i el cos enterrat es troba gairebé descompost. Prop de la tomba, un valuós anell de segell ofereix la primera pista crucial. Condueix el commissario Guido Brunetti directament al cor.

Posted: 15 Feb 2017 12:18 PM PST
Una vella vídua rabiüda i rondinaire apareix assassinada a la seva casa de Venècia. La policia sospita de la minyona, una immigrant romanesa que ha mort atropellada per un tren mentre fugia cap el seu país. Els diners que duia a sobre proporcionen el mòbil del crim i el cas es dóna per tancat, però el comissari Brunetti no ho veu clar i comença a investigar pel seu compte. ¿No serà l’avarícia el motiu del crim? ¿La gola? ¿La supèrbia?.

Posted: 15 Feb 2017 12:14 PM PST
Ésta es la historia de Cleo, joven poeta residente en La Habana, una autora bajo sospecha. La Seguridad del Estado y el Ministerio de Cultura creen que su éxito ha sido construido por «el enemigo» como un arma de desestabilización, una invención de la CIA. Para determinado grupo de intelectuales del exilio, en cambio, Cleo es, con sus aires críticos, una infiltrada de la inteligencia cubana. Atrapada en este vaivén de elucubraciones, prohibida e ignorada en Cuba, Cleo es la.

Posted: 15 Feb 2017 12:13 PM PST
Pocos pintores hay en la historia del arte del siglo tan icónicos, reconocibles y comentados como Edward Hopper. Su obra refleja la extrañeza de nuestro entorno cotidiano y urbano. A pesar de que sus pinturas constituyen ya un tópico visual, hay en su callada belleza mucho silencio que pugna por ser verbalizado. Y ahí es donde Mark Strand ensaya sus variaciones en torno a la obra del maestro norteamericano. Strand, uno de los grandes poetas de nuestro tiempo, nos invita.

Posted: 15 Feb 2017 12:10 PM PST
El masaje se convierte en un arte cuando se realiza con técnicas eficaces y sensibilidad. A través de estas páginas el lector aprenderá las claves del masaje erótico: el movimiento del orador, el del molino, los trucos del masaje en los senos, en el pubis, en el punto G, la técnica de la víbora, la del conteo y de la pluma, el movimiento entrelazado… Tocar se convertirá en una caricia erótica destinada a proporcionar el clímax, experimentando todo el placer.

Posted: 15 Feb 2017 11:44 AM PST
Juan sin tierra constituye el último eslabón de la trilogía Mendiola, integrada por Señas de identidad y Reivindicación del Conde don Julián. Aunque la obra puede leerse de modo autónomo, existen elementos narrativos que vinculan las tres novelas. De suerte que esta última aparece como un subtexto de otro mayor, explicitando, a su vez, la preocupación de Goytisolo por perfilar el hecho literario como un tejido de relaciones intertextuales significantes, y no sólo como un medio de aprehensión de la.

Posted: 15 Feb 2017 11:43 AM PST
Se llamaba Jai Vedh, y lo que menos podía imaginar cuando su nave se estrelló en aquel planeta habitado por seres humanos físicamente transformados era que a él también le esperaba una profunda transformación, pero no física, sino mental. Porque le esperaba el duro y peligroso camino de adquirir nuevos poderes psi: telepatía, teleportación… ¡Y eso le permitiría, al final de su periplo, redescubrir la Tierra, pero no una Tierra como él siempre la había imaginado!

Posted: 15 Feb 2017 11:42 AM PST
Asesinatos en serie. Una secta sanguinaria surgida del pasado. Seis páginas de un famoso manuscrito del siglo XIII misteriosamente desaparecidas. Un grupo oculto está dispuesto a cualquier cosa con tal de volver a descubrir un secreto olvidado de la Edad Media. ¿Contendrán las páginas del famoso cuaderno de Villard de Honnecourt, guardado en la Biblioteca Nacional…?

Posted: 15 Feb 2017 11:39 AM PST
L’assassinat de dos pescadors a l’illa de Pellestrina, al sud del Lido, porta el commissario Guido Brunetti a introduir-se a la comunitat, fortament unida per un codi de lleialtat i una desconfiança pels que vénen de fora dignes de la màfia. Però resoldre el cas no és l’únic problema que ha d’afrontar: quan la signorina Elettra, la secretària del seu cap, s’ofereix a acompanyar-lo a l’illa, on té alguns parents, Brunetti es troba que l’ha de protegir i, a més,.

Posted: 15 Feb 2017 11:32 AM PST
Una monja que havia cuidat la mare del commissario venecià Guido Brunetti quan estava malalta, es presenta al seu despatx. Ha penjat els hàbits en descobrir que en la residència d’avis on treballava hi ha hagut l’estranya i sobtada mort de cinc pacients. A Brunetti li costa de creure que una monja de clausura, que no coneix el món que l’envolta, hagi topat amb un pla sinistre. Però la veritat és que la germana no anava errada: hi ha alguna.

Posted: 15 Feb 2017 11:22 AM PST
En una nit freda, pocs dies abans de Nadal, un dels molts africans il·legals que venen articles pels carrers de Venècia és assassinat. Els testimonis principals dels fets són uns turistes que observaven les mercaderies que la víctima oferia: bosses d’imitació de dissenyadors de renom. En arribar a l’escena del crim, el commissario Brunetti es pregunta per què algú voldria assassinar un immigrant il·legal. Amb pocs contactes socials i menys diners encara, una disputa interna entre aquests treballadors sembla la.

Posted: 15 Feb 2017 11:19 AM PST
Mentre el commissario Brunetti prepara les maletes per fugir de la calor de l’agost venecià, el seu col·lega Vianello li demana ajuda per resoldre un problema personal: la seva tieta s’ha obsessionat per l’astrologia i s’està gastant els diners del negoci familiar amb un endeví que no sembla que mostra totes les cartes. Al mateix temps, al despatx de Brunetti arriben indicis d’irregularitats als jutjats de la ciutat. Quan sembla que l’assumpte no va més enllà d’unes discrepàncies internes, l’assassinat.

Posted: 15 Feb 2017 11:15 AM PST
«El tren de la mort» és el titular que, un bon dia, anant cap a la feina, el commissario Guido Brunetti llegeix casualment en un quiosc. Un important advocat ha estat trobat mort a trets al tren que fa el trajecte de Pàdua a Venècia. Davant d’aquests titulars tan sensacionalistes, la primera cosa que li passa pel cap a l’elegant i obstinat commissario és un simple i rutinari robatori que, per desgràcia, ha acabat malament. Al cap de pocs dies.

Posted: 15 Feb 2017 09:40 AM PST
Un vespre el comissari Brunetti rep la trucada desesperada de la directora d’una biblioteca veneciana. Diversos llibres antics de gran valor han aparegut amb unes pàgines retallades i altres han desaparegut. Hi ha un sospitós: l’home que va consultar per darrera vegada els llibres, un suposat professor de la Universitat de Kansas. Aviat, però, Brunetti canvia el fi l de la investigació i se centra en els lectors habituals de la biblioteca, com en «Tertul·lià», un home amable i educat.

Posted: 15 Feb 2017 09:38 AM PST
Un cadàver apareix flotant en un canal de la misteriosa Venècia, en plena llum del dia, amb els ulls oberts i un bitllet de tren a Vicenza. Malgrat les pressions del seu superior, sempre tan corrupte, que li demana que abandoni el cas, el comissario Guido Brunetti, d’ull observador, continua amb les investigacions policials. L’inspector de Sanitat Pública d’un hospital ha estat assassinat. A més, els tres poders més influents: el govern italià, l’exèrcit americà i la Màfia, tenen alguna.

Posted: 15 Feb 2017 09:37 AM PST
L’ou d’or té a veure amb la mort, sigui per una sobredosi accidental o per suïcidi, d’un noi sord i mentalment discapacitat. Brunetti està astorat que un noi amb aquestes qualitats s’hagi pogut suïcidar i, atès que al llarg dels anys l’havia vist pel barri, es permet donar una ullada a la seva vida per intentar entendre què li ha pogut passar. Això el porta a trobar-se amb la mare del noi i a assabentar-se de les circumstàncies del seu.

Posted: 15 Feb 2017 09:36 AM PST
La comtessa Demetriana Lando-Continui confia que Brunetti aclareixi les fosques circumstàncies que, ara fa quinze anys, van marcar tràgicament la vida de la seva néta, en provocar-li una lesió cerebral irreversible. Segons la policia aquella nit la noia es va tirar a l’aigua dels canals víctima de la depressió i de les drogues. Un home begut, Pietro Cavanis, va arribar a temps i va evitar que la noia s’ofegués. Les lesions, però, ja eren massa greus. La comtessa mai ha.

Posted: 15 Feb 2017 09:34 AM PST
Quan el commissario Brunetti coneix durant un sopar Franca Marinello, la dona d’un pròsper empresari venecià, queda completament fascinat per la seva passió per Virgili i Ciceró, i una mica sorprès per la seva aparença: una dona rossa i superficial que vesteix roba cara i exhibeix un vistós lífting facial. Pocs dies després, el responsable local dels carabinieri fa una visita a Brunetti. Vol obtenir informació sobre la mort del propietari d’una companyia de camions que, pel que sembla, pot.

Posted: 15 Feb 2017 09:33 AM PST
Un matí assolellat de dissabte, al cementiri de Venècia, té lloc el funeral de la mare del commissario Brunetti. Dilluns al matí la vida ja comença a recuperar el ritme normal i tot i que el commissario arrossega una tènue sensació de pena, no té altre remei que dirigir-se a la feina. La visita inesperada del capellà de l’Ospedale i la seva estranya petició el posarà sobre la pista d’un assumpte que sembla al marge de la llei. Però l’anticlericalisme.

Posted: 15 Feb 2017 09:32 AM PST
La presència del comissari Brunetti és urgentment requerida a l’hospital ja que un eminent pediatre ha estat ingressat amb una fractura al crani. Els responsables de l’agressió, agents del cos dels carabinieri, van irrompre a casa seva a mitja nit, van atacar al doctor i a la seva dona i es van emportar el seu fill de divuit mesos. Perplex davant la violència i el secretisme al voltant de l’operació, Brunetti inicia una investigació que li obre les portes d’un.

Posted: 15 Feb 2017 09:30 AM PST
Durant un dia lluminós a Venècia, el comissari Brunetti i el seu assistent es desplacen a la qüestura per rescatar el seu amic Marco Ribetti, que ha estat arrestat mentre participava en una manifestació ecologista. Malgrat aconseguir que l’alliberin, tots tres hauran de fer front a la fúria descomunal del sogre del detingut, Giovanni De Cal, propietari d’una fàbrica de vidre de Murano. Pocs dies després, el vigilant nocturn de la fàbrica apareix mort, i sembla que el cas podria.

Posted: 15 Feb 2017 09:28 AM PST
Quan el commissario Guido Brunnetti rep la visita d’un funcionari del cadastre per un problema relacionat amb el permís d’obres del seu pis, la seva primera reacció, com a qualsevol venecià, és començar a pensar que un peix gros li podria donar un cop de mà per treure’l d’aquest merder. Però quan el mateix funcionari li truca a la feina, espantat, perquè té informació molt delicada que li vol donar, i, posteriorment, cau d’una bastida i mor, el commissario comença.

Posted: 15 Feb 2017 09:27 AM PST
La casa està en ordre i, tot i que hi ha un petit indici de violència (unes gotes de sang just al costat del cos), l’examen mèdic conclou que la dona ha mort d’un atac al cor. Sembla, doncs, que no hi ha res més a investigar. Malgrat les rotundes conclusions preliminars, el comissari no pot evitar un estrany i persistent pressentiment que el porta a conversar amb alguns familiars i amics de la dona. Els dubtes, però, no s’esvaeixen,.

Posted: 15 Feb 2017 09:26 AM PST
Quan apareix el cos d’un home en un canal, desfigurat per les marees, sense cartera i amb una sabata com a única pista, Brunetti la balla magra. A la comissaria no consta cap denúncia de desaparició i tampoc no ha desaparegut cap turista. On és, doncs, si és que n’hi ha una, l’escena del crim? Com podrà identificar Brunetti l’home si no disposa de cap fotografia? Afortunadament, però, l’autòpsia ofereix una pista addicional: l’home patia d’una estranya malaltia. Per aquí,.

Posted: 15 Feb 2017 09:23 AM PST
El famós director d’orquestra Helmut Wellauer és brutalment assassinat durant l’entreacte de La Traviata. El seu cadàver, al camerino del teatre de l’òpera venecià La Fenice, fa una pudor de cianur terrible: li han enverinat el cafè. En aquest moment apareix Guido Brunetti, que inicia les investigacions policials per treure l’entrellat de tot aquest misteri. Quan comença a esbrinar quin tipus de persona era el director més enllà de l’òpera, s’adona que s’havia fet prou enemics per sospitar de mig.

Posted: 15 Feb 2017 09:20 AM PST
Brandon Sanderson debutó en 2006 ante los lectores en castellano con Elantris, una novela de fantasía épica que marcó un auténtico hito. Cuando se cumple el décimo aniversario de su publicación, se relanza en esta edición especial, que permite rememorar y descubrir los inicios de un autor que, desde entonces, ha cosechado ocho millones de seguidores en todo el mundo, confirmando su condición de heredero al trono de todo un género. Esta nueva versión, convertida en la edición definitiva del.

Posted: 15 Feb 2017 08:46 AM PST
Petersburgo, la ciudad, es el verdadero protagonista de esta novela. Concebida y presentada como un espacio geométrico cerrado, configurado entre la Perspectiva Nevski y el Neva, entre las callejuelas grises y los palacios rojizos, aparece como un ser vivo, pensante y sintiente. Un ser palpitante sobre el que aparecen los personajes como títeres atormentados y grotescos, y que atraviesan dos misteriosos fantasmas: el Jinete de Bronce (la estatua de Pedro I, símbolo del poder paternalista y opresor, concebido como alma.

Posted: 15 Feb 2017 08:45 AM PST
“Hoy en día, la opinión general es que cada uno sigue solo su interés. El amor es la prueba palpable de que esto no es así”. Desde los moralistas franceses hasta Levinas, pasando por Schopenhauer, los filósofos a menudo han maltratado el amor, cuando se interesaron por sus problemáticas, aunque más habitualmente lo obviaron como tema de sus reflexiones. No es el caso de Alain Badiou, quien nos muestra en este libro formidable que el amor es una dimensión esencial.

Posted: 15 Feb 2017 08:45 AM PST
A largo de más de una década, durante los años centrales del siglo XIV, la población europea se vería expuesta a los destructores efectos de la que será denominada peste o muerte negra. Unas sociedades que, sobre todo en el centro y occidente continentales, se preparaban para lanzarse al desarrollo que supondría el Renacimiento, conocerían la desarticulación y la decadencia, tanto en el plano humano como en el económico. La trascendencia de este hecho, configurador de actitudes y causa de.

No hay comentarios:

Publicar un comentario